Despre noi

Sanprod

Cronologie

Cronologie

De aproape 30 de ani ne perfecţionăm continuu în producţia de profile metalice standard şi atipice, pentru cele mai diverse destinaţii şi provocări: Nici un proiect nu este prea mare noi, nici o temă prea complicată.

La Sanprod ştim că pentru a produce calitate este nevoie de răbdare, dedicaţie şi experienţă: de aceea, în profesia noastră, precizia şi atenţia pentru detalii nu sunt o excepţie, ci imperativul fiecărei zile.

Oferim soluţii complete şi personalizate pentru profile metalice din tablă oţel, aluminiu sau inox: utilizăm tehnologii de ultimă generaţie, personal instruit şi calificat şi numeroase tipuri de materiale, astfel încât clienţii noştri să primească de fiecare dată produsele necesare pentru proiecte de succes!
Precizie. Experienţă.

Dezvoltare continuă

1992
1998
2000
2003
2007
2016
Prezent

Anul în care în Voluntari se pun bazele afacerii familiei Sandu: dispunând de un spaţiu de producţie de numai 300mp şi mai puţin de 10 angajaţi, toate produsele obţinute la acea vreme erau executate prin prelucrare manuală. În aceşti ani, cei mai numeroşi clienţi sunt obţinuţi în urma bunelor recomandări.

Firma îşi mută sediul la Ştefăneşti, într-un spaţiu de producţie de 500mp. Activitatea se extinde ca urmare a solicitărilor crescânde şi a consolidării unei baze de clienţi. Noile cerinţe ale pieţei impun re-tehnologizarea şi crearea a noi locuri de muncă.

În contextul dezvoltării domeniului construcţiilor şi a creşterii economice, piaţa aduce cereri crescânde pentru profile metalice atipice: în anul 2000 ia naştere firma Sanprod. Bazându-se pe o experienţă de 8 ani, Sanprod devine rapid unul din actorii locali principali în domeniul producţiei de profile atipice cu grad înalt de dificultate.

Sanprod se impune ca marcă inovatoare: este prima companie unde are loc producţie de FLASHING. Se implementează un sistem avansat de management al calităţii: produsele Sanprod beneficiază de o mai mare atenţie în etapa de prelucrare şi fabricare. Baza furnizorilor de materii prime se extinde: Sanprod are capacitatea de a realiza profile din mai multe materiale, de la tablă zincată, tablă neagră, tablă prevopsită, aluminiu sau inox.

Sanprod se mută într-un spaţiu nou, la Afumaţi, într-o hală de 800 mp. Odată cu mutarea, trece printr-un alt proces de retehnologizare: este achizitionat primul ABKANT CNC de 6 metri şi prima GHILOTINA CNC de 6 metri, precum şi linia de debitare semifabricate din rulou. Se creează noi locuri de muncă, depăşind numărul de 20 de angajaţi şi începe lucrul in două schimburi. Laserele şi ştanţele nu existau aici deloc.

O investiţie semnificativă face posibilă mutarea sediului Sanprod într-un spaţiu perfect adaptat cerinţelor de lucru din prezent: aproximativ 50 de angajaţi lucrează în două schimburi în noua hală de peste 4700 mp de pe şoseaua de centură a Bucureştiului, la Cernica, nivelul de specializare şi expertiză al Sanprod creşte constant.

Compania Sanprod are în permanenţă în stoc table zincate cu grosimi cuprinse între 0.5- 3 mm. Sanprod este o companie specializată în execuţia de profile metalice din tablă de oţel, inox sau aluminiu, table LBC cu grosimi cuprinse între 3 - 8 mm. Lungimea maximă la care pot fi executate profilele este de 6200 mm.

Sanprod

Cine suntem

Ca unul din principalii actori locali în producţia de profile metalice, la Sanprod oferim clienţilor noştri servicii asistate, complete şi personalizate, dintr-o gamă variată de materii prime. Suntem activi în acest domeniu de la începutul anilor 1990 şi ne organizăm an de an pentru a ne îmbunătăţi indicii de performanţă.

Am înfiinţat Sanprod în anul 2000, iar în prezent avem capacitatea de a produce o varietate de profile metalice cu grade de dificultate diferite, pentru toate tipurile de cerinţe din domeniul construcţiilor industriale şi civile.

Sediul nostru din Cernica dispune de o suprafaţă de peste 4700 mp, unde aproximativ 50 de salariaţi iau parte la procesul de producţie al profilelor metalice pe care le comercializăm. Procesăm în fiecare lună peste 350 de tone de oţel pentru realizarea celor mai performante profile metalice.

Realizăm profile tipice şi atipice dintr-o varietate de materiale, de la tablă zincată, la aluminiu, oţel sau inox. Asigurăm un stoc permanent de table zincate, cu grosimi între 0,5- 3 mm, precum şi table LBC cu grosimi de 3-8 mm; avem capacitatea de a executa profile cu lungime maximă de 6200mm.

Mai mult decât un producător

Avem capacitatea de a răspunde solicitărilor pentru profile personalizate şi de a oferi soluţii custom, pliate pe cerinţele specifice ale fiecărui proiect.

Debităm şi tăiem cu aceaşi precizie metale variate, la dimensiuni şi grosime ajustabile la cerinţă. Suntem în măsură să tratăm fiecare client în mod individual, fiecare comandă ca un proiect de parcurs de la A la Z.

Contact
Ce oferim?

Beneficii Sanprod

Tehnologie avansată

Investim în tehnologie: încă de la înfiinţarea companiei, am investit resursele necesare pentru achiziţia celor mai performante echipamente disponibile în piaţă. Suntem de fiecare dată gata să procesăm material şi să fabricăm produsele noastre cu promptitudine şi eficienţă.

Standard de calitate şi siguranţă

Fiindcă aplicăm teste de calitate şi siguranţă tuturor materialelor procesate şi produselor finite, clienţii noştri ştiu că beneficiază de profile perfomante de fiecare dată când plasează o comandă.

Varietate

Suntem gata să susţinem pe deplin proiectele dvs. de construcţii. Dispunem de o mare varietate de produse dedicate domeniului construcţiilor: de la traverse, lonjeroane şi stâlpi pentru containere, la profile laterale sau pentru faţade, rampe şi diverse profile pentru carosări, până la sisteme pluviale, elemente de structură uşoară şi panouri debitare laser, Sanprod dispune de o arie extinsă de soluţii fiabile.

Ce ne defineşte?

Valorile companiei

Prin bună organizare, profesionalism şi respect pentru propria muncă, fiecare departament al companiei noastre contribuie cu responsabilităţi specifice la livrarea de produse, servicii şi soluţii fiabile şi la timp, cu un excelent raport cost-performanţă.

Ne preţuim clienţii şi angajaţii şi le cunoaştem cerinţele: de aceea, investim constant în inovaţii tehnologice, şi dorim să oferim de fiecare dată produse durabile, adaptate la nevoile particulare ale colaboratorilor noştri. În acest fel facem în fiecare zi lumea puţin mai bună pentru toţi.

Perseverenţă

Fiecare început este dificil: de-a lungul istoriei activităţii noastre, ne-am confruntat cu obstacole inerente şi dificultăţi pe care le-am depăşit cu perseverenţă constructivă. Am făcut între timp din această virtute un mod de a fi, şi am depăşit fiecare limită şi constrângere în dezvoltarea sănătoasă a afacerii noastre. Ne-am dezvoltat în condiţiile unei pieţe dificile cu multă răbdare şi perseverenţă.

Profesionalism

Punem întotdeauna clientul pe primul plan, motiv pentru care învățăm în permanență pentru a deveni din ce în ce mai buni.

Ținem cont de cerințele celor care contează cu adevărat, clienții, și le ascultăm sfaturile și sugestiile. Ne dorim clienți mulțumiți, și de aceea facem totul pentru a le oferi ceea ce merită.

Previzibilitate

Punem la dispoziția clienților portofoliul nostru, pentru ca aceștia să știe ce le putem oferi.

Suntem transparenți și întotdeauna deschiși la discuții cu cei care își doresc să beneficieze de serviciile noastre.
Ascultăm cerințele clienților și le spunem din start ceea ce putem face pentru ei.

Misiune

Competența, diversitatea și precizia definesc scopul misiunii noastre: în fiecare zi creăm valoare pentru clienţi şi investim în calitate, de la materiile prime, la dotări tehnice şi resurse umane.

Contact
Precizie. Experienţă.

Cultură organizaţională

Sanprod aduce laolaltă aproape 50 de angajaţi: deşi provenim din medii diferite, cultivăm pasiuni diferite şi suntem suporteri ai unor echipe diferite, formăm o singură echipă. Lucrăm împreună, învăţăm împreună şi tot împreună ne dezvoltăm ca afacere. Practicăm o viziune bazată pe transparenţă, colegialitate şi respect mutual.

Ştim că proiectele de succes presupun investiţii în dezvoltarea angajaţilor: de aceea, acordăm timpul necesar fiecărui angajat pentru a se acomoda cu locul de muncă şi responsabilităţile care îi revin, încurajând prin exemplu un sistem de comunicare deschisă.

Săptămână de săptămână, ne aşezăm laolaltă în una din sălile de şedinţe ale sediului nostru şi discutăm împreună agenda viitoare.
Ne consultăm cu angajaţii înainte de a implementa sisteme noi: oferim instruire, oportunităţi de avansare în carieră şi condiţii de lucru care să asigure un grad corespunzător de productivitate, siguranţă şi confort.